Novosti

DAKAR ZAŠTITNA OPREMA

PRIPREMITE SE ZA JESEN UZ DAKAR!

Radovi koji se izvode u jesenjoj sezoni povezani su s izlaganjem ljudi nepovoljnim vremenskim uvjetima. Niske temperature, hladan vjetar ili padavine utiču na udobnost, sigurnost i produktivnost. Zato je iznimno važno odabrati pravu zaštitnu odjeću kako bi se osigurala sigurnost i optimalna toplinska udobnost.

Dakar zaštitno odijelo 

Dakar jakna ispunit će potrebe koje nameće vrijeme tokom jeseni. Pravljena od priprodnog materijala, 97% pamuka i 3% spandexa, omogućava lakše kretanje i rad.

Posebno dizajnirana za rad, jakna je trostruko šivana tkaninom debljine 240g/m², te dodatno ojačana na mjestima sklonim habanjima.

 

                                                   

             RADNA JAKNA DAKAR                                      RADNE HLAČE BEZ TREGERA DAKAR                       RADNE HLAČE SA TREGERIMA DAKAR

Dakar cipele i rukavice

Dakar odijelo možete upotpuniti prozračnim Dakar cipelama napravljene sa čelilčnom kapom koja štiti prste od pritiska i udara.

Zaštitne rukavice su od najveće važnosti i vitalne su za izbjegavanje ozljeda, pridržavanje ispravnih zdravstvenih i sigurnosnih propisa. Dakar rukavice sa standardom zaštite od mehaničkih rizika 2112X, štite od ozljeda, te su posebno napravljene kako bi mogli koristiti mobitel bez skidanja rukavica.

          

                        RUKAVICA DAKAR                                            CIPELA DAKAR