Novosti

Facebook nagradna igra – KREČENJE

Prisjetimo se nagradne igre:

Sezona krečenja je pred nama i da bismo je proslavili, odlučili smo organizirati Facebook nagradnu igru. Ovaj mjesec smo se odlučili družiti sa Vama i nagraditi najkreativnije akcije krečenja i upotrebe Protech alata! S obzirom da ćemo ionako svi krečiti domove, zašto istovremeno ne bih osvojili nagradu? Uzbuđeni smo što smo sa svima Vama igrali ovu igru ​​i drago nam je što ste se svi zabavili uz nju!

Sve što ste trebali učiniti je poslati nam fotografiju na kojoj vi, neko od vaših ukućana ili možda majstor kreči sa Protech alatom. Na fotografiji su se mogli naći Protech proizvodi za krečenje uključujuči naše molerske trake, valjci, drške za valjak, najloni za prekrivanje, radna odijela, i rukavice.

Hvala vam što ste se i ovaj put igrali sa nama i svoje povjerenje prepustili Protech alati za krečenje! Protech poklon paket za vrt ovaj put putuje na adrese naša 4 takmičara koji su osvojili simpatije našeg tima, a to su:

Elnis Šaldić, Gordana Skobo Mrgud, Sanela Fehrić i Selma Mašić.

Pogledajte njihove fotografije u nastavku!

Sada kada ste svi krečili svoje domove, vrijeme je da se fokusirate na svoje vanjske prostore. Ovi pobjednici su osvojili vrhunski paket za sve vrtlarske potrebe. Ovaj vrtni paket uključuje: Master rukavice, makaze za ruže, vrtna lopatica, vrtni kopač, i špicasti vrtni kopač. Uz ovaj vrtni paket, šta bi vam još trebalo da biste uredili svoje vrtove?

Želimo zahvaliti svima koji su učestvovali u našoj nagradnoj igri!

Niste ućestovali? Bez brige! Zapratite naš facebook profil na: https://www.facebook.com/ProtechEuropa/, uskoro se ponovo igramo i organizujemo nagradnu igru samo za naše pratioce na ovoj društvenoj mreži!