Novosti

Zaštita u doba pandemije (COVID 19)

Na koji način štite sebe i ljude oko sebe u doba pandemije?

U Protech ponudi nudimo idealno rješenje na nastale probleme. Profi griff i profi lebensmitel rukavica kao prva linija zaštite od pandemije Covid-19. Predstavljamo Vam revolucionarne ambideksterozne (koje mogu na obje ruke) rukavice napravljene od posebnog debelog nitrila. Obje rukavice imaju jedinstven dizajn šare sa obje strane, koji podsjeća na riblje čeljusti. Taj jedinstveni dizajn im omogućava vrhunski osjećaj u prstima i superioran hvat, te sprječava proklizavanje predmeta.

U normalnim situacija PROFI GRIFF rukavica namjenjena je : za sve koji rade sa bojama, sredstvima za čišćenje, nauljenim, skliskim alatom. Dok je PROFI LEBENSMITEL dodatno sukladna i HACCP standardu za korištenje u prehrambenoj industriji.

U nastavu donosimo link preko kojeg se možete dodatno informisati o našim rukavicama:

http://www.protech.ba/proizvod-kategorija/zastitna-oprema/rukavice/

Iz PROTECH ponude izdvajamo i dezinfekciono sredstvo Sanital. Ovo sredstvo je pogodno za dezinfekciju osoba (mješanjem sa vodom 50:50) i predmeta/odjeće (mješanjem sa vodom u odnosu 30:70). Aktivno sredstvo je Benzalkonijum hlorid, zahvaljujući čemu je Santal sigurno djelujući protiv svih vrsta virusa, bakterija i ostalih mikroorganizama.